Kasturi Syifa telah didoakan dengan pelbagai ayat suci

30 juzuk Al-Quran

30 juzuk Al-Quran


Ayat-ayat Syifa'

Ayat-ayat Syifa'


Ayat-ayat Ruqyah

Ayat-ayat Ruqyah

Al-Muawizat

Al-Muawizat


As Maul Husna

As Maul Husna


Selawat Tajrijiyyah

Selawat Tajrijiyyah


Doa-doa syifa',  Istighfar,  Solat Hajat dan lain-lain. Wangian ini tahan lebih 8 Jam bila dipakai. Kualiti Tinggi dan sedap dipakai Lelaki dan juga Wanita.

Bagaimana Wangian ini Membantu Saya

Sebagai Ikhtiar Perubatan Islam. Benteng diri dan penyingkiran Aura negatif disekitar anda, menangkis ilmu hitam dan pelbagai perkara negatif. InsyaAllah dengan izin Allah SWT kita ikhtiar kaedah Rawatan ini. Telah jelas bahawa ayat ayat Al-Quran itu penyembuh. Alim Ulama telah mentafsirkan dengan jelas sejak ribuan tahun.

Tingkatkan kuasa penyembuhan
melalui aromaterapi bungaan

Ulama sufi sebenarnya banyak menggunakan rawatan bungaan untuk penyembuhan. Zaman ini kita mengenalnya sebagai campuran essential oil. Dan amat tidak digalakkan mencampurkan dengan Alkohol sama sekali kerana ia akan membunuh zat bungaan tersebut. Minyak wangi yang mengandungi alkohol sebenarnya tidak sesuai untuk tujuan penyembuhan atau dibuat ubat. Saya sarankan anda pilih jenis Pati atau Concentrated perfume seperti Kasturi Syifa.. Terbaik yang dah dirukyah dengan ayat syifa' dan selawat. Allah menganugerahkan Al-Quran sebagai penyembuh penyakit zahir dan batin. InsyaAllah.


Dapatkan Wangian Terapi
Kasturi Syifa anda hari ini